Annons

Annons

Ny vd på Dustin

Thomas Ekman blir ny vd och koncernchef för Dustin. Han efterträder Georgi Ganev.

–  Med sin erfarenhet av att driva komplexa affärer och bygga digitala varumärken är Thomas rätt person att leda Dustins fortsatta utveckling på den nordiska marknaden och i linje med vår strategi. Han kombinerar ett starkt ledarskap och tydligt kundfokus med djup kunskap inom online. Vi är mycket glada att Thomas har valt att bli en del av Dustins fortsatta tillväxtresa, säger Fredrik Cappelen, styrelseordförande Dustin i ett pressmeddelande.

Thomas Ekman kommer närmast från rollen som vd för Cabonline Group och har dessförinnan bland annat varit vd för Tele2 Sverige och är idag styrelseledamot i Com Hem. Han efterträder Georgi Ganev som lämnar sin tjänst vid årsskiftet, som tidigare meddelats.

– Dustin har en stark och tydlig företagskultur med stor intern kompetens, som har gett bolaget en klart ledande position. I och med det har Dustin stora möjligheter att fortsätta växa i en spännande bransch i snabb utveckling. Därför ser jag verkligen fram emot att få fortsätta bygga Dustin och ta bolaget till nya höjder, säger Thomas Ekman i pressmeddelandet.

Thomas Ekman tillträder den 1 januari 2018.

Annons

Annons

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons