Ny vd för Odin fonder

Michael Gunnarsson lämnar Movestic för att axla vd-rollen i Odin fonder.

Uppdaterad 2016-02-16
Publicerad 2012-03-23

I dag meddelar Odin Fonder Sverige att Michael Gunnarsson har utsetts till ny vd och ska tillträda posten den 1 augusti 2012.

– Jag känner mig mycket glad och stolt över att Michael ska axla vd-rollen på Odin i Sverige. Han kommer ytterligare att bidra till vår satsning mot institutionella kunder, genom sin breda och långa erfarenhet. Vi har även intentionen att på sikt rekrytera ytterligare personer som bidrar till att stärka denna institutionssatsning", säger Lars Sørbo, Chief Commercial Officer på Odin Forvaltning AS.

Michael Gunnarsson kommer närmast från Movestic där han haft ledande befattningar, bland annat som vd och vice vd, sedan 2005.

– Jag ser verkligen fram emot att få vara delaktig i Odins vidareutveckling. Jag har tidigare haft förmånen att träffa många av de ledande fondbolagen, och kan konstatera att Odin har ett starkt varumärke. Samtidigt är jag imponerad över det engagemang och fokus som finns inom Odin, det är en förutsättning för att lyckas, säger Michael Gunnarsson.

Han hävdar att Odin har kommit långt avseende den infrastruktur och kompetens som krävs för att ge kunderna den transparens och information som efterfrågas.

– Detta i kombination med en tydlig och stark förvaltningsstrategi gör mig övertygad om att Odin har det som krävs för att framgångsrikt möta dagens och morgondagens institutionella marknad, säger Michael Gunnarsson.

Platsannonser