Nytt jobb

Ny vd för Insiderfonder

Fondbolaget Insiderfonder har utsett marknadschefen Karin Lidén till ny vd.

Publicerad 2017-12-18

Grundaren och den tidigare vd:n Erik Lidén, som också är den största aktieägare i bolaget, fortsätter samtidigt i sin roll som ansvarig förvaltare och investeringsansvarig i fondbolaget.

Karin Lidén har varit marknadschef för Insiderfonder sedan 2009, och har nu tillträtt vd-posten i bolaget. Hon har tidigare haft anställningar inom bland annat fordonsindustrin, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

– Sedan Insiderfonder grundades har Erik haft rollen som vd, ansvarat för förvaltningen och varit bolagets främsta ansikte utåt. Med vår nya organisation kommer Karin axla ansvaret som vd, samtidigt som Erik fullt ut kan arbeta med utvecklingen av Insiderfonders förvaltning och att sprida kunskap om vår unika modell. Karin har varit med i bolaget sedan starten och kommer med sitt driv och resultatfokus leda bolaget till nästa nivå, säger Carl-Viggo Östlund, styrelseordförande i Insiderfonder, i en kommentar.

– Jag ser fram mot att ta mig an vd-uppdraget i Insiderfonder. Bolaget har en fantastisk potential och jag kommer lägga tydligt fokus på att göra Insiderfonder till det självklara alternativet för investerare och sparare, säger Karin Lidén.

Insiderfonder erbjuder fonder med en metodisk förvaltning baserad på insynspersoners affärer.

Platsannonser