Nytt jobb

Ny Sverigechef på PA Consulting Group

Magnus Krusberg, idag partner och ansvarig för PA Consulting Groups erbjudande inom financial services, tillträder rollen som Sverigechef. Utnämningen är en del i PA:s strategi för fortsatt tillväxt på den svenska marknaden.

Uppdaterad 2017-02-16
Publicerad 2017-02-16

Magnus Krusberg har lång erfarenhet av managementkonsultbranschen och som rådgivare till kunder inom bank- och försäkringssektorn. Han tillträder rollen som Sverigechef för PA, som befinner sig en stark tillväxtfas globalt efter att ha förvärvats av riskkapitalbolaget Carlyle 2015. Tillväxten märks även av i Sverige.

– Genom vår starka ägare har vi idag en förmåga att utvecklas inom våra fokussektorer finansiella tjänster, transport, offentlig sektor och energi. Jag ser fram emot att ta nästa steg tillsammans med ett växande team, säger Magnus Krusberg i ett pressmeddelande.

Magnus Krusberg började på PA i april 2016 som ansvarig partner för financial services i Sverige och kommer att bibehålla sitt fokus på att utveckla bank- och försäkringssektorn jämte sin nya roll. Hans specialitet är strategisk rådgivning inom affärs- och organisationsutveckling med fokus på digitalisering av affärsmodeller, innovation och hantering av nya regelverk. Sektorn är en av PA:s snabbast växande områden.

– Finansindustrin är under förändring och vi ser en ökande efterfrågan på strategisk rådgivning, hantering av nya regelverk och innovation. PA kan som globalt företag gynna lokala kunder med erfarenheter från till exempel Londons finansindustri. Jag ser fram emot att vi på PA Sverige fördjupar vårt samarbete kring innovation och digitalisering med våra kunder och säkerställer att de kan möta en värld i förändring, säger Magnus Krusberg i pressmeddelandet.

Platsannonser

Logga in