Kommunikation

Ny styrelse för H&H Group

H&H Group har fått två nya styrelseledamöter, Ann Grevelius och Ann Hellenius.

Publicerad 2018-05-14

De båda har värdefull kompetens och erfarenhet för koncernen inom exempelvis digitalisering, innovation, förvärv och finansiering, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Ann Grevelius har en bakgrund inom bank och finans och är nu entreprenör, ängelinvesterare och rådgivare, bland annat till den brittiska investmentbanken GP Bullhound. Hon sitter även i flera styrelser, i Nasdaqs bolagskommitte och förvaltar kapital åt Stiftelsen för Strategisk forskning. Som entreprenör har hon med sitt team just lanserat robotrådgivningstjänsten Opti.

Ann Hellenius har jobbat med digitalisering, innovation och ledarskap i 20 år i både privat och offentlig sektor. Hon har 15 års erfarenhet som managementkonsult från London och Stockholm.  Hon har varit CIO på Stockholm stad. Ann driver nu digital transformation som CIO på Bankgirot och är ledamot av regeringens digitaliseringsråd samt i styrelserna för Volvofinans Bank, Lantmäteriet och Tillväxtverket.

– Valberedningen har under året genomfört ett gediget arbete med att hitta bästa tänkbara kandidater för att förstärka vår styrelse. Vi har en tydlig ambition med att fortsätta att utveckla vår koncern både organiskt och genom förvärv på ett professionellt och långsiktigt sätt. En väl sammansatt styrelse med  externa ledamöter utöver ägarrepresentanterna kan bidra med såväl nya perspektiv som djupare kompetens och erfarenhet, säger Anders Halvarsson som är styrelseordförande .

Styrelsen för Hallvarsson & Halvarsson Group består av Anders Halvarsson (ordförande), Ann Grevelius, Ann Hellenius, Claes Bodén, Staffan Lindgren, Johan Ramsten och Martin Petersson.

Platsannonser

Premium för 199 kr i sommar
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in