Finans

Ny rekrytering till Resurs Holdings ledningsgrupp

Anette Konar Riple, Chief Marketing Officer, tar i dag plats i koncernledningen för Resurs Holding. Ytterligare en person rekryteras till ledningsgruppen.

Uppdaterad 2017-09-01
Publicerad 2017-09-01

Resurs Holding meddelar att Anette Konar Riple, Chief Marketing Officer, tar plats i koncernledningen från och med i dag, den 1 september. Bolaget meddelar även att man nu även rekryterar en "Chief Commercial Officer som kommer att ta ett övergripande operativt ansvar för affärsverksamheten". Personen ska ingå i koncernledningen för Resurs Holding och ersätter där de tre segmentscheferna.

Anette startade sin tjänst i mars 2017 och kommer senast från rollen som Marknadsdirektör på Euroflorist. Tidigare har Anette arbetat med marknadsföring och kommunikation hos bl.a. Procter & Gamble och Kreab.

- Vi har ett fantastiskt företag som har vuxit kraftigt och det ska vi fortsätta göra. Med den nya rekryteringen stärker vi upp vår organisation, samtidigt som det ger mig större möjlighet att fokusera på strategiska frågor och vår långsiktiga utveckling framåt, säger VD Kenneth Nilsson.

Platsannonser