Kommunikation

Ny partner på Fogel & Partners

Christoffer Casselblad lämnar Billerudkorsnäs och blir partner på Fogel & Partners.

Uppdaterad 2019-08-27
Publicerad 2019-08-27

Christoffer Casselblad, som i dag är ansvarig för Investor Relations på Billerudkorsnäs, blir partner för Fogel & Partners, enligt ett pressmeddelande.

Fogel & Partners uppger att man med denna rekrytering stärker expertisen i strategisk företag- och finansiell kommunikation.

Tidigare har Christoffer Casselblad  även arbetat på Folksam samt på Nordea bland annat med investor relations.

Anders Fogel, grundare och partner på Fogel & Partners skriver att han är stolt över att välkomna Christoffer Casselblad som ny partner på firman,

– Christopher är en av Sveriges mest erfarna kommunikationsproffs och har strategisk och praktisk ledarerfarenhet från mycket komplexa situationer. Som en del av BillerudKornäs ledning vet han vilka kommunikationsutmaningar som noterade företag står inför idag, och jag är övertygad om att han kommer att kunna ge stort värde för våra kunder. 

Christopher Casselblad kommenterar sin nya position:

– Jag har följt Fogel & Partners och jag är väldigt imponerad över teamets expertis och track-record. Det har varit ett nöje att arbeta för BillerudKorsnäs och stödja företaget genom tider av förändring, och jag är nu redo att ta en ny utmaning. Jag ser fram emot att gå med i Fogel & Partners-teamet och stödja kunderna i deras långsiktiga värdeskapande. 

Delägarskaran i Fogel & Partners består nu, efter rekryteringen, av Anders Fogel, Adrian Westman och Christopher Casselblad. Christopher Casselblad kommer att gå med i Fogel & Partners i slutet av 2019.

Platsannonser