Annons

Annons

daniel_daboczy_fundedbyme.jpg

Daniel Daboczy och vd för och medgrundare av crowdfunding-bolaget Fundedbyme med huvudkontor i centrala Stockholm. Bolaget siktar på en börsnotering 2018. Foto: Fundedbyme

Ny milstolpe för Fundedbyme – når 100.000 användare

Svenska crowdfundingsajten Fundedbyme har nu 100.000 registrerade investerare på den egna crowdfunding-plattformen. "Detta är en milstolpe i företagets historia", skriver bolaget.

Av de 100.000 medlemmarna är cirka 65 procent svenskar och resten från övriga Norden, Europa och Asien. Bolaget är i dag Nordens största crowdfundingplattform och siktar nu på en internationell expansion med kontor i bland annat Dubai och Mexico City.

Under hösten inledde crowdfunding-bolaget även ett samarbete med tidigare finländska konkurrenten Privanet som också ingår i NGM-nätverket.

Fundedbyme säger sig ha radat upp flera framgångar senaste tiden, däribland vad man kallar för rekord i crowdfunding, då en startup fick in 2,6 miljoner kronor på under minuten. Plattformen har även förmedlat 21,5 miljoner kronor i en runda, vilket är mest hittills.

Annons

Annons

Medelinvestering i kampanjer från enskilda investerare är 32.000 kronor. Största investering från en enskild investerare är hittills 1.900.000 miljoner kronor.

Bolaget har i dagsläget kontor i sex länder.

 

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons