Juridik

Ny managing partner ska ta Wistrand till nästa nivå

Lars Thunberg tar över rodret som ny managing partner på Wistrand i Göteborg.

Uppdaterad 2019-04-01
Publicerad 2019-04-01

Från och med i dag, den 1 april 2019, tar Lars Thunberg över rodret som managing partner, MP, i Göteborg och blir ny styrelseledamot i Martin Wedéns ställe som efter nio år valt att lämna sin post som MP i Göteborg. Han har därmed även valt träda ur Wistrand Advokatbyrås styrelser på både lokal och nationell nivå.

– Jag har fullt förtroende för Lars som MP. Vi går båda in i nya roller med samma målsättning; att tillsammans göra en redan bra advokatbyrå ännu bättre. Jag önskar oss alla lycka till i våra nya roller, säger Martin Wedén som nu kommer att fortsätta sin verksamhet som advokat inom rådgivning kopplad till M&A, IT, automatisering och artificiell intelligens.

Lars Thunberg har arbetat på Wistrand sedan 1998 och blev utsedd till partner 2008. Han är specialiserad inom bolagsrätt och kommersiella avtal och kommer fortsätta med sin verksamhet vid sidan om rollen som MP.

– Jag är glad över att ha fått förtroendet att bli Göteborgskontorets nästa managing partner. Jag ser fram emot att fortsätta arbetet med att stärka Wistrands position på marknaden och att ta verksamheten till nästa nivå tillsammans med våra duktiga och engagerade medarbetare, säger Lars Thunberg.

Platsannonser