Nytt jobb

Ny komchef på SPP

Den 1 februari tog Nathalie Green över rollen som kommunikationschef på SPP. Hon kommer närmast från en roll som chef för innehållsmarknadsföring på SPP.

Uppdaterad 2017-02-06
Publicerad 2017-02-06

Genom sitt intresse för affärsutveckling och kommunikation ser Nathalie Green fram emot att fortsätta jobba med att stärka SPPs position på marknaden.

– I vår bransch är budskapen relativt komplexa därför är det självfallet viktigt att vara enkel och tydlig i sin kommunikation för att nå fram, men det räcker inte vi måste också skapa engagemang och intresse, säger Nathalie Green och fortsätter:

–  Vi ser att allt fler kunder efterfrågar hållbara lösningar i sin vardag och känner stort engagemang för att bidra till ett hållbart samhälle. Vi ska fortsätta driva frågan om pengars kraft till påverkan och visa att de hållbara valen finns även för pension och sparande.

Nathalie har lång erfarenhet inom strategisk kommunikation. Tidigare har hon bland annat jobbat som byråkonsult på Gyro, Marknadschef på Arctos M&A och Arctos Fonder och har sen 2010 haft flera nyckelroller på SPP.

Platsannonser