Finans

Ny försäljningschef på Söderberg & Partners

Söderberg & Partners rekryterar Alexis Spanos som försäljningschef för hela koncernen. Han kommer närmast från Intrum Sverige.

Publicerad 2019-07-08

Söderberg & Partners meddelar på måndagsförmiddagen att man har rekryterat Alexis Spanos till den helt nyinrättade tjänsten som försäljningschef för koncernen.

Han kommer närmast från Intrum Sverige AB men har även arbetat på Euler Hermes Sverige.

– Jag är väldigt glad att få in Alexis på rollen som försäljningschef för koncernen. Söderberg & Partners är under ständig tillväxt och utveckling, så är även branschen, det ska bli spännande att se hur Alexis kan bidra till att vi utvecklas ytterligare inom hela koncernen när det kommer till försäljning, säger Louise Hagsten, Head of Communication & HR på Söderberg & Partners.

Alexis Spanos har varit på Intrum Sverige AB under fem år där han haft flertalet olika roller genom åren, senaste som Commercial Director. 

– Söderberg & Partners har ett mycket starkt erbjudande och varumärke kombinerat med en bred kundbas, det känns väldigt motiverande att få bli en del av dem. Tillväxtresan har varit imponerande och bolaget befinner sig i en väldigt spännande fas där jag hoppas kunna tillföra värde i syfte att säkerställa en fortsättning på den inslagna vägen, säger Alexis Spanos.

Alexis Spanos tillträder sin nya tjänst på Söderberg & Partners i mitten av september.

Platsannonser