Maria Balsam är sedan i måndags denna vecka försäljningschef på Grant Thornton.
Revision

Ny försäljningschef på Grant Thornton Sverige

Grant Thornton har hittat sin nya försäljningschef. Maria Balsam kommer närmast från Semantix och lockas av att arbeta mot ägarledda bolag.

Realtid.se
Uppdaterad 2018-09-13
Publicerad 2018-09-13

I måndags tillträdde Maria Balsam tjänsten som försäljningschef på Grant Thornton, en roll som innebär att hon stöttar Grant Tornton-kontor runtom i landet. 
I sin tidigare tjänst på Semantix hade hon ansvaret för chefer, säljare och supportpersonal.
– Maria matchar våra tillväxtambitioner och vår prestigelösa kultur perfekt. Hon är en värderingsdriven lagspelare som kan konsten att inspirera och se till att kundens behov möts med det starkaste teamet, säger Henrik Johansson, chef för kontorsverksamheten på Grant Thornton Sverige.
Att jobba i team och hjälpa entreprenörer och ägarledda bolag lockar Maria Balsam med det nya jobbet på Grant Thornton.
– Jag är en nyfiken person som gillar att påverka och göra skillnad. Jag attraheras av att få vara med och utveckla svenska företag i en härlig kultur. Att Grant Thornton har höga tillväxtambitioner gör det ännu mer lockande, säger Maria Balsam.
Maria Balsam efterträder Fredrik Kristiansson som slutade i april i år. Tjänsten är placerad på kontoret i Stockholm. Grant Thornton är har cirka 1 200 medarbetare på 24 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 47 000 medarbetare i fler än 130 länder. 

Platsannonser