Annons

Annons

Ny fondchef på Almi Invest i Östra Mellansverige

Jenny Jansson har utsetts till ny fondchef för Almi Invests fond Östra Mellansverige.

Jenny Jansson har arbetat på Almi Invest sedan 2009, de senaste åren som investment manager i Linköping. Hon har efter en extern rekryteringsprocess utsetts till ny fund manager för fonden Östra Mellansverige, och tillträder sin nya tjänst omgående.

Jenny Jansson.

– Jag är hedrad över att få förtroendet att leda teamet och fonden framåt. Östra Mellansverige har historiskt sett investerat i bra bolag och levererat bra exits. Min ambition är att fortsätta hålla denna nivå då jag vet att vi har en stark region med spännande teknikbolag, som har en stor potential, säger Jenny Jansson i en kommentar.

Almi Invests fond Östra Mellansverige förvaltar totalt cirka 350 miljoner kronor och har de senaste åren gjort flera lyckosamma exits, bland annat i Simplygon, Neo Technology och Dapresy.

Annons

Annons

Såddfinansiären Almi Invest är ett dotterbolag till Almi Företagspartner. I Almi Invests fondstruktur ingår åtta regionala riskkapitalbolag. Almi Invest förvaltar cirka 3 miljarder kronor och har sedan starten investerat i cirka 600 startups.

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons