Finans

Ny chef för kapitalmarknader på Newsec

Jakob Westin har utsetts till vice chef för kapitalmarknader, deputy head of capital markets, för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet och tillträder den 1 januari 2020.

Publicerad 2019-11-26

– Det känns kul och inspirerande att vara med och utveckla teamet ytterligare i kombination med ett fortsatt kund- och affärsfokus, säger Jakob Westin, som snart börjar sin nya tjänst som 

vice chef för kapitalmarknader på Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.

Han har arbetat på Newsec sedan 2010 och är partner i den svenska rådgivningsverksamheten.

"I sin nya roll kommer han att fortsätta axla ett stort affärsansvar men även bli personalansvarig för teamets Senior Associates och Associates", framgår det av företagets pressmeddelande.

– I och med Jakobs nya roll kommer jag att kunna lägga ännu mer tid åt affären, vilket jag ser fram emot och definitivt kommer att komma våra kunder till gagn. Jag har alltid brunnit för hantverket och genomförandet i våra transaktioner, det är det roligaste jag vet. Vi planerar dessutom att fortsätta växa teamet med ett par seniora rekryteringar den närmaste tiden, säger Dan Sandstedt, kapitalmarknadschef och partner på Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.

Platsannonser