Nytt jobb

Ny chef för fastigheter inom SEB Investment Management

Jonas Lindegren kommer ansvara för ett fastighetsbestånd värt 30 miljarder kronor och ersätter Tomas Krywult som går till AMF Fastigheter.

Uppdaterad 2017-01-30
Publicerad 2017-01-30

Jonas Lindegren har utsetts till chef för Real Estate-teamet inom SEB Investment Management och blir ansvarig för bestånd värt 30 miljarder. Han har arbetat i teamet sedan april 2016 och tillträder tjänsten i början av februari 2017. Det skriver Fastighetsvärlden.

Jonas Lindegren har tidigare haft ledande befattningar på Vasakronan och senast på Aberdeen Asset Management. På Vasakronan var han marknadsområdeschef i city och på Aberdeen var han ansvarig för kundportföljen med Gamla SEB Trygg Liv.

–Det ska bli väldigt intressant och jag är glad att få anta den här utmaningen. Verksamheten kommer att drivas på liknande sätt som tidigare, och vi har flera spännande projekt på gång, säger Jonas Lindegren till Fastighetsvärlden.

Jonas Lindegren tar över efter Tomas Krywult som blir affärsområdeschef Stockholms city på AMF Fastigheter. Totalt ingår sju personer i Real Estate-teamet.

Platsannonser