Fastigheter

Ny CFO till Prime Living

Prime Living har utsett Lars Wikström till ny CFO och han kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp. Han tillträder befattningen den 11 februari 2019. 

Publicerad 2019-02-11

Lars har mångårig erfarenhet från fastighet- och byggbranschen och kommer närmast från egen konsultverksamhet med inriktning på ekonomisk och finansiell rådgivning. Dessförinnan har han bland annat varit finansdirektör och styrelseledamot i Westinghouse Electric Sweden AB samt arbetat inom ThyssenKrupp och NCC. 

– Vi välkomnar Lars till Prime Living. Hans breda erfarenheter kommer att vara en stor tillgång för Prime Living i den fortsatta utvecklingen av bolaget", säger Hans Sandén vd och koncernchef. 

– Prime Living avser under våren att re-finansiera bolaget för att i ett första steg kunna genomföra byggnationen av total ca 800 lägenheter i vårt fastighetsprojekt i Spånga. Lars erfarenhet från finansierings och utvecklingsfrågor inom bygg- och fastighetsbranschen kommer att innebära ett stort tillskott för bolaget, säger styrelseordförande Peter Gustafson.

Platsannonser