Annons

Annons

Ny CFO på Mysafety Group

Johannes Ekström har utsetts till ny CFO på det riskkapitalägda försäkringsbolaget Mysafety Group.

Mysafety Group, en aktör inom ID-skyddsförsäkringar, har utsett Johannes Ekström till ny CFO för verksamheten. Johannes Ekström kommer senast från rollen som CFO för Canal Digital Sverige.

Efter examen från Handelshögskolan i Stockholm 2005 arbetade Johannes Ekström på Schibsted i tolv år, bland annat i rollen som Head of Finance för Svenska Dagbladet och Aftonbladet. Senast har Johannes Ekström varit CFO på Canal Digital och tillträder i början av oktober samma roll på mySafety Group.

– Mysafetys höga ambitioner och den relevanta produktportföljen var det som väckte mitt intresse för företaget. Att få vara en del av den fortsatta resan med höga tillväxtmål är något som verkligen motiverar mig. Jag ser mycket fram emot att bidra med min erfarenhet, kompetens och energi, säger Johannes Ekström. 

Annons

Annons

Mysafety Group startade sin verksamhet 1999 och ägs sedan 2007 av riskkapitalbolaget  Litorina. I koncernen ingår mySafety Försäkringar och SBM Försäkring. Idag finns företaget i Sverige, Norge och Finland. Företaget förmedlar även andra specialförsäkringar som exempelvis självriskreduceringar, näthat-, kort-, bil- och passförsäkringar. 

– Vi är mycket glada över att välkomna Johannes Ekström till Mysafety Group. Hans kvalifikationer och kompetens blir ett värdefullt tillskott till organisationen. Johannes kommer att vara en viktig del i vårt arbete att fortsätta utmana försäkringsbranschen med innovation och enkla lösningar som sätter kundens behov först, säger Daniel Elfvendahl, vd Mysafety Group.

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons