Annons

Annons

Ny CFO på Lendify

Lendify rekryterar från Hoist Finance. Magnus Linnersand blir ny CFO för låneplattformen.

Lendify rekryterar Magnus Linnersand i rollen som ny CFO. Han kommer närmast från rollen som Head of Group Treasury på Hoist Finance.

Nyligen rekryterades Hanna Bjurström, närmast från rollen som Legal Director på Intrum Group, till rollen som Chief Legal Officer. Nu ansluter också Magnus Linnersand till ledningsgruppen som CFO. Nuvarande CFO, Therese Svensson, fortsätter i en annan roll inom Lendify.

Magnus Linnersand kommer närmast från rollen som Head of Group Treasury på Hoist Finance och har tidigare bland annat haft roller som treasurychef på flera medelstora banker samt Head of Asset Management på Kaupthing Bank.

Annons

Annons

– Magnus är en av landets mest erfarna inom vårt område. Jag är stolt över att vi sedan dag ett kunnat attrahera de bästa medarbetarna och anlita de bästa rådgivarna. Magnus är verkligen inget undantag, och jag ser mycket fram emot att arbeta med honom, säger Nicholas Sundén Cullberg, vd och medgrundare på Lendify.

– Lendify har tagit en väldigt intressant utmanarposition på marknaden och är en internationellt uppmärksammad del av det svenska fintechundret. Jag har haft ögonen på dem från utsidan under en längre period, och nu ser jag fram emot att bli delaktig från insidan, säger Magnus Linnersand.

Magnus Linnersand tillträder sin roll som CFO i november 2018.

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons