Börs

Ny CFO på Karo Pharma

Jon Johnsson ersätter Mats-Olof Wallin på CFO-posten på Karo Pharma.

Publicerad 2019-08-14

Karo Pharma har utsett Jon Johnsson till ny CFO på Karo Pharma. Han ersätter Mats-Olof Wallin, som går i pension i slutet av året.

Jon Johnsson tillträder sin nya position den 1 oktober 2019. Mats-Olof Wallin ska samarbeta med Jon Jonsson till mitten av december för att säkerställa en smidig övergång, framgår detav ett pressmeddelande.

– Jag vill tacka Mats-Olof för hans arbete på Karo Pharma. Hans stora erfarenhet inom vår industri har varit en kritisk framgångsfaktor när bolaget har genomgått stora förändringar. Jag vill tacka Mats-Olof för hans hängivna arbetsinsats, höga standards och professionalism, säger Christoffer Lorenzen, CEO.

– Jag är glad att kunna välkomna Jon som ny CFO av företaget. Jon har en bred, relevant erfarenhet och har verktygslådan vi behöver när Karo Pharma växer i storlek och omfattning. Han har haft internationell exponering och har bevisat sig i en rad olika företag och branscher, fortsätter Christoffer.

Jon Johnsson kommer till Karo Pharma från Atlas Copco där han varit Vice President, Finance för en av dess divisioner. Han har tidigare varit CFO för CEVT AB och har varit anställd på DeLaval samt flera start-up bolag.

– Jag är stolt över att bli medlem i Karo Pharma team och ser fram emot att få kontakt med organisationen. Karo Pharma är på en tillväxtresa, som jag tycker är inspirerande. Mina huvudprioriteringar kommer att vara att säkerställa att vi utvecklar och förbättrar ekonomifunktionen och stöder den framtida utvecklingen, säger Jon Johnsson.

Platsannonser