Bank

Ny CFO på Collector 

Peter Olsson, som närmast kommer från rollen som corp-chef på SEB, har idag utsetts till ny CFO i Collector, samtidigt rekryteras ytterligare en person från corp-sidan på SEB.

Uppdaterad 2019-04-02
Publicerad 2019-04-02

Peter Olsson har i dag utsetts till CFO på Collector. Han kommer närmast från SEB där han har haft rollen som Managing Director inom Corporate Finance. Han var ansvarig för den nordiska rådgivningsverksamheten gentemot den finansiella sektorn och var dessförinnan J.P. Morgan.

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen och det är glädjande att stärka ledningen med ytterligare erfarenhet från bank- och finansmarknaden, säger Martin Nossman, CEO i Collector.

– Det känns fantastiskt att få möjligheten att ansluta till organisationen på Collector. Jag har känt bolaget under en längre tid i min roll som rådgivare. Collector är ett väldigt intressant bolag med stor potential framåt, säger Peter Olsson.

Peter Olsson tillträder som CFO senast den 1 juli 2019.

Collector har även anställt Madeleine Mörch som Finance & IR Manager. Madeleine kommer närmast från SEB Corporate Finance där hon främst har arbetat med rådgivning gentemot den finansiella sektorn.

Platsannonser

Logga in