FinansNyhet

Ny CFO i börsraketen Global Gaming

Publicerad

Spelbolaget Global Gaming, som har vuxit 98.000 procent på fyra år, tillsätter Niklas Jönsson, med en PWC-bakgrund, som cfo efter att Christoffer Tell på egen begäran lämnar posten.

Realtid.se

Spelbolaget Global Gaming, som har vuxit 98.000 procent på fyra år (från ingenting till 450 miljoner kronor i omsättning, enligt Breakit),  meddelar idag att man tillsätter Niklas Jönsson som cfo efter att Christoffer Tell på egen begäran slutar som cfo.

Han tillträder 1 januari 2019 och Christoffer Tell kommer finnas kvar som rådgivare till management fram till 28 februari 2019.

Niklas Jönsson har, enligt Global Gaming, stor erfarenhet av att jobba med tillväxtbolag inom iGaming senast från sin postion som cfo för Evolution Gaming Malta. Tidigare har Niklas Jönsson en bakgrund från PWC som auktoriserad revisor.

Annons

– Det är otroligt inspirerande att vara med på den fortsatta resa som Global Gaming har påbörjat. Min tidigare roll inom branschens leverantörsled gör att jag nu vill fortsätta min personliga utveckling på operatörssidan, säger Niklas Jönsson.

– De tre senaste åren har varit en fantastik resa både för bolaget och mig personligen. Notering på Nasdaq First North var ett landmärke men framför allt tillväxtresan som Global Gaming har vart med om och att vi nu har en årstakt på 1 miljard kronor. Vi har på kortid byggt upp ett fantastiskt bolag!,  säger Christoffer Tell.

Framgångarna bakom Global Gaming står storsäljaren Ninja Casino för samt att bolaget var först ut med det så kallade pay’n’play-konceptet. Det innebär att man använder sitt bank-id istället för att fylla i ett formulär, deponera ett betalkort och vänta flera bankdagar på en eventuell vinst. 

Annons
Annons