Finans

Ny ansvarig för finansiella tjänster på Tietoevry

Wiljar Nesse, ansvarig för affärsområdet financial services, lämnar IT-konsultföretaget Tietoevry. Samtidigt kommer Christian Segersven in, med erfarenhet från både finans- och mjukvarubranschen.

Publicerad 2020-01-16

Tietoevry meddelar att det sker ändringar i ledningsgruppen. Wiljar Nesse, ansvarig för financial services, har valt att anta nya utmaningar utanför företaget, framgår det av ett pressmeddelande.

Christian Segersven tar över rollen som ansvarig för Financial Services, utöver sin nuvarande roll som ansvarig för Industry Software. Dessa ändringar börjar gälla från och med den 1 februari 2020.

– Jag vill tacka Wiljar för hans bidrag och engagemang under 16 år med Evry, samt för de första stegen mot att etablera Tietoevry. Hans breda erfarenhet från branschen, goda känsla för affärer och driv för resultat har varit högt värderade och han har bidragit med viktiga insikter till vårt kombinerade Tietoevry-team. Jag önskar Wiljar all lycka till i framtiden, säger Kimmo Alkio, vd för Tietoevry.

– Jag välkomnar också Christian och hans erfarenhet från både finans- och mjukvarubranschen, vilket kommer väl till pass i hans fortsatta arbete med att leda integrationen såväl som den övergripande utvecklingen av vår starka mjukvaruportfölj. Jag önskar honom all framgång i denna roll, säger Kimmo Alkio.

Platsannonser