Karriär & ledarskapNyhet

Nu har Arnhult hela koncernledningen på plats

Castellum, Rutger Arnhult, Maria StrandbergCastellum, Rutger Arnhult, Maria Strandberg
Maria Strandberg, ny CFO på Castellum.
Publicerad
Uppdaterad

Ylva Sarby Westman började som CFO på Castellum i december och sa upp sig i januari. Nu har Rutger Arnhult hittat hennes efterträdare.

Realtid.se

Maria Strandberg kommer närmast från posten som ekonomichef på Kungsleden där hon arbetat i olika ledande roller sedan 2015. Hon har tidigare jobbat som revisor på EY och är civilekonom. 

I början av december tillträdde Biljana Pehrsson som vd för Castellum efter att bolaget förvärvat Kungsleden. Samtidigt blev Ylva Sarby Westman vice vd och CFO i Castellum.

Tiden på vd-posten blev kort och i mitten av januari kom beskedet att nya storägaren Rutger Arnhult själv skulle ta över som vd. Ett par dagar senare meddelade Ylva Sarby Westman att hon säger upp sig. 

Annons

– Jag hade sett fram mycket mot att få vara med och leda utvecklingen av Castellum, men efter att ha funderat fram och tillbaka så har jag kommit fram till att det finns mer spännande möjligheter för mig på annat håll, sa Ylva Sarby Westman till Realtid då.

Maria Strandberg tar nu över efter Ylva Sarby Westman som lämnar Castellum under våren.

–Jag välkomnar Maria Strandberg som ny CFO. Nu har vi hela nya koncernledningen på plats och har fullt fokus på vår fortsatta tillväxtresa för Castellum, säger Rutger Arnhult, vd för Castellum i en skriftlig kommentar.

Annons

Maria Strandberg tillträder sin roll den 1 mars.

Annons