Nordnet. Foto: TT
Foto: TT
Bank

Nordnet erbjuder Sveriges lägsta listränta - om du har 15 miljoner

Från och med idag inför Nordnet en ny ränteklass inom bolån, och kan nu erbjuda en ränta på 0,69 procent till de kunder som har ett sparande på 15 miljoner kronor eller mer.

Uppdaterad 2021-02-05
Publicerad 2021-02-05

Nordnet lanserade bolån under 2016 och befintligt erbjudande karaktäriseras av låga räntor till de kunder som samlar sitt sparande hos Nordnet. Den lägsta räntan är idag 0,79 procent, vilken ges till kunder med ett sparande på minst 10 miljoner. Det framgår av ett pressmeddelande.

Räntesatsen på 0,69 procent erbjuds till kunder med ett sparande på 15 miljoner kronor eller mer och lån upp till 60 procent av bostadens värde. Sökandes och medsökandes samlade tillgångar, inklusive eventuella pensionskonton och företagsdepåer, räknas ihop. De kunder som idag har 15 miljoner i sparande kommer automatiskt få den nya lägre räntesatsen.

I samarbete med Stabelo kan Nordnet också erbjuda förmånliga räntor till samtliga kundtyper, utan motkrav på sparkapital eller övrigt engagemang hos Nordnet. Den rörliga räntan för detta lån är 1,19 procent.

Platsannonser

Logga in