Finans Nyhet

Nordic Capitals Conscia en av sju vinnare i Kammarkollegiets datacenter-upphandling

Nordic Capital ConsciaNordic Capital Conscia
Conscia Sverige vd Lars Kyhlstedt. Foto: Conscia Sverige
Publicerad

Ramavtalet Datacenter 2021 har ett uppskattat värde om 2,348 miljarder kronor för samtliga sju leverantörer under avtalsperioden.

Realtid.se

IT-företaget Conscia, har tillsammans med Cygate, Orange Cyberdefense, Aranya , Tele, 5 High Innovations och Net Nordic vunnit i Kammarkollegiets upphandling av nätverk och säkerhet inom ramen för ramavtalet Datacenter 2021. Det framgår av ett pressmeddelande.

Avtalet löper under fyra år och har ett uppskattat totalvärde på 2,348 miljarder kronor för samtliga sju leverantörer under avtalsperioden.

– Ramavtalet är ett viktigt steg för Conscia som en möjlighet att utveckla arbetet med den svenska offentliga sektorn. Det förstärker vår position på flera europeiska marknader som den bästa partnern för komplex och verksamhetskritisk IT-infrastruktur inom privat och offentlig sektor, säger Erik Bertman, vd för Conscia Group, i en presskommentar.

Annons

Lottlösa trots lagt anbud blev AddPro, Atea, Chas Visual management, Cubebid, Dustin, Real Time Services och Telenor Sverige.

Ansökan om överprövning kan lämnas in inom avtalsspärren fram till och med den 4 mars.

Annons