Karriär & ledarskapNyhet

Nordic Capital befordrar sju medarbetare

Publicerad
Uppdaterad

Nordic Capital stärker sitt rådgivande team.

Realtid.se

Chris Lodge, baserad i London, har befordrats till Partner och Peter Thorninger, baserad i Köpenhamn, till Operativ Partner och Head of Operations Advisory. Det framgår av ett pressmeddelande.

Chris Lodge kom till Nordic Capital 2012 och har genomfört en mängd innovativa, marknadsprejudikat som skapat skuldfinansiering för att skapa värde för Nordic Capital. 

Peter Thorninger kom till 2016 och har haft en framträdande roll i utvecklingen av Nordic Capitals verksamhetsrådgivningsteam och dess strategi. Peter har varit central för att driva prestanda i flera portföljbolag med specifikt fokus på tekniksektorn.

Annons

Fem befordran till principals har gjorts; Investeringsspecialisterna Rickard Torell, Deal Leader for Payments, och Rolf Torsøe, Country Coverage Manager för Norge och Deal Leader för Applications Software, båda i Technology & Payments-teamet; Elin Ljung som leder kommunikations- & hållbarhetsteamet; och Lena Ulrich, ledande Investor Relations för EMEA-regionen, och Daniel Kanak, ledande Investor Relations för Nordamerika, Latinamerika och Japan.

Nordic Capital avslutade 2021 med att stänga Nordic Capital Evolution på 1,2 miljarder euro och gjorde under fjorton plattformsaffärer och åtta hela eller partiella exits.

 

Annons
Annons