Nytt jobb

Nordeas presschef går till Fogel & Partners

Petter Brunnberg lämnar tjänsten som presschef på Nordea för att bli senior konsult på kommunikationsbyrån Fogel & Partners. 

Uppdaterad 2017-10-30
Publicerad 2017-10-30

Petter Brunnberg  har mer än femton års erfarenhet inom finansiell kommunikation, IR och PR och ska nu förstärka Fogel & Partners team inom företagskommunikation och issue management. 

– Jag ser verkligen fram emot den här utmaningen. Mot bakgrund av mina år som ekonomijournalist och min nuvarande roll som presschef på den största banken i norden har jag skaffat mig värdefull kunskap inom media management och finansiell kommunikation som jag nu kommer att kunna tillämpa i konkreta råd till klienterna, säger Petter Brunnberg i ett pressmeddelande. 

– Petter utgör en excellent förstärkning till teamet på Fogel & Partners. Han har en gedigen erfarenhet från krävande situationer, där tydlig kommunikation och relationsskapande är nyckeln. Fogel & Partners växer snabbt och med Petter ombord kommer vi att kunna vidareutveckla vårt erbjudande inom komplexa klientärenden, säger Anders Fogel, grundare av Fogel & Partners. 

Petter Brunnberg tillträder sin nya roll i januari. 

Platsannonser