Annons

Annons

Nordea stöttar franschise

Nordea blir ny guldpartner till Svensk Franchise, branschorganisationen för alla de svenska företag som drivs med franchise som affärsmodell.

Nordea har fokuserat på banktjänster anpassade för franchiseföretag i närmare tre år och har idag en egen avdelning som enbart arbetar med franchiseföretag och med utvecklingen av bankens erbjudande inom det området.

I dag omsätter franchisesystem i Sverige över 300 miljarder kronor och sysselsätter över 150 000 människor.

– Med Nordea som guldpartner får våra medlemmar tillgång till en stor och internationell aktör med ett komplett erbjudande av ekonomi- och finansieringslösningar som är utvecklade och anpassade just för den här företagsformen, säger Johan Martinsson, vd på Svensk Franchise i en skriftlig kommentar.

Annons

Annons

Nordea blir en av sex guldpartners till Svensk Franchise. De representerar alla olika verksamheter och kompetenser som är viktiga för franchisesystem.

– Franchiseföretag är viktiga för Sveriges ekonomi, och vi vill medverka till att den fortsätter att utvecklas positivt, säger Joakim Erlandsson, ansvarig för franchise och kedjeföretagande inom Nordea.

 

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons