Annons

Annons

Newsec anställer ny teknikchef

Newsec rekryterar Eric Johansson som ny chef för den svenska verksamheten inom teknisk service och drift.

Newsec rekryterar Eric Johansson som ny chef för den svenska verksamheten inom teknisk service och drift. Eric kommer närmast från Coor där han har varit affärsenhetschef med ansvar för många av Coors största kontrakt och för dotterbolagen i Polen och Ungern.  Eric Johansson tillträder sin tjänst i december och ersätter Jesper Kronstrand som lämnar bolaget.

Teknisk service och drift är ett växande segment i Newsecs svenska tjänsteutbud och har de senaste åren expanderat bland annat genom förvärv. Idag består verksamheten av ett 160-tal medarbetare och har ett antal prestige-uppdrag i portföljen, exempelvis Grand Hôtel.

– Vi är inne i en stark tillväxtfas och får med Eric en ledare med lång och relevant erfarenhet av liknande arbete. Eric har varit ansvarig för en stor och personalintensiv verksamhet och har visat fina resultat både vad gäller medarbetarnöjdhet, innovation och tillväxt, säger Håkan Johansson, styrelseordförande Newsecs svenska verksamhet inom teknisk service och drift.

Annons

Annons

 

– Det ska bli spännande att lära känna den här verksamheten och att ta tag i de utmaningar vi har framför oss. Fastighetsbranschen står inför stora omställningar med en ökad grad av digitalisering och kunder som ställer krav på en högre servicenivå. Jag tror på den tillväxtplan som Newsec har lagt upp och ser fram emot att anta utmaningen, säger Eric Johansson, tillträdande chef Newsecs svenska verksamhet inom teknisk service och drift, i ett pressmeddelande.

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons