Annons

Annons

klarna.jpg

Klarna sitt sammarbete med onlineföretaget NA-KD och går globalt
Klarna stärker sammarbete med onlineföretaget NA-KD och går globalt

NA-KD stärker samarbetet med Klarna

Samarbetet mellan Modesajten NA-KD och Klarna stärks. Under sommaren lanseras Klarnas betallösning till NA-KDs kunder i Storbritannien, Nederländerna och Österrike.

 

Klarna och NA-KD har samarbetat framgångsrikt i Sverige, Norge och Finland och Tyskland. Det svenska onlineföretaget NA-KD säljer kläder, skor, accessoarer, smink och allt annat inom kvinnligt mode med fokus på det egna varumärket. 2017 års tillväxt landade på 150 procent jämfört med föregående år, med en omsättning på 403 miljoner kronor. NA-KD och Klarnas samarbete sträcker sig tillbaka till 2016 när NA-KD.com lanserades. Sedan NA-KD började samarbeta med Klarna i Tyskland förra året har konverteringen ökat med över 50 procent.

– Vi växer snabbt på alla våra marknader och våra partners är en kritisk del för att vi ska kunna säkerställa fortsatt tillväxt. E-handeln blir allt mer konkurrensutsatt och vår främsta prioritet för 2018 är internationell tillväxt, därför är Klarna en av våra viktigaste partners när vi ska etablera oss på nya viktiga marknader, säger Jarno Vanhatapio grundare och vd på NA-KD i ett pressmeddelande

Kunder ställer allt högre krav på smidiga betalningslösningar och Klarna har genom sina betallösningar varit ett viktigt element i NA-KDs tillväxt. På Klarna är kundupplevelsen alltid i fokus och genom att erbjuda flexibla finansierings- och betalningsalternativ till konsumenterna hjälper Klarna handlare att skapa en smidig shoppingupplevelse.

– Att NA-KD väljer oss när de går in på nya marknader är självklart ett styrkebesked för hur väl våra tjänster fungerar över hela Europa. Med NA-KDs framåtlutade strategi och vårt gemensamma fokus på kundupplevelsen ser jag fram emot att utvidga vårt samarbete till nya marknader, säger Sebastian Siemiatkowski, grundare och vd på Klarna.

Det globala sammarbetet börjar i sommar med start i Storbritannien, vilket innebär att NA-KD-kunder i Storbritannien, Nederländerna och Österrike, kommer att dra nytta av Klarnas betallösning, Klarna Checkout.

Annons

Annons

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons