Annons

Annons

Ola_Rollen534.jpg

Ola Rollén, vd för Hexagon

MSA tillbakavisar utredning kring Ola Rollén

"Mannheimer Swartling har inte skrivit någon rapport”, säger Mannheimer Swartlings delägare och tillika Hexagons chefsjurist Johnny Andersson och syftar på åtalet mot Ola Rollén rörande misstänkt insiderbrott i Norge.

Advokatbyrån Mannheimer Swartling har inte skrivit någon rapport med slutsatsen att Hexagons vd Ola Rollén inte kommer att åtalas för insiderbrott i Norge, enligt Nyhetsbyrån Direkt som talat med Johnny Andersson, delägare på Mannheimer Swartling samt chefsjurist på Hexagon.

- Mannheimer Swartling har inte skrivit någon rapport, så de uppgifterna som har publicerats i SvD är helt felaktiga, säger han till Nyhetsbyrån.

Trots att advokatbyrån har lagstadgad klientsekretess uppger Johnny Andersson att han måste bemöta de felaktiga uppgifterna som rapporterats i SvD.

Annons

Annons

Även Økokrim och åklagare Marieanne Bender som leder insiderförundersökningen mot Ola Rollén uppgav i går i Realtid.se att myndigheten inte blivit kontaktat av någon som gör en utredning kring förundersökningen eller från någon som har några förfrågningar till någon med insyn i förundersökningen.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons