Monika Rappe, CIO, SPP
Monika Rappe, CIO, SPP. Foto: SPP
Pension

Monika Rappe ny CIO på SPP

Monika Rappe, för närvarande ansvarig för innovations- och utvecklingsportföljen på SPP, har utsetts till ny CIO för SPP.

Publicerad 2021-11-29

SPP/Storebrand har utsett Monika Rappe till ny Chief Information Officer, CIO, och medlem i ledningsgruppen för Digital, Technology & Data i SPP:s ägare Storebrand. Hon tillträde sin nya roll 19 november-

– Som ansvarig för utvecklingsportföljen i SPP har Monika haft en central roll i den framgångsrika digitala transformation som pågått de senaste åren. Med hennes långa erfarenhet inom digitalisering och djupa bransch- och affärsförståelse är hon rätt framtida ledare för Tech-organisationen i SPP och ett välkommet tillskott i vår ledningsgrupp, säger Trygve Håkedal, koncerndirektör Technology i Storebrand, i en skriftlig kommentar.

Monika Rappe har mångårig erfarenhet inom Storebrand-koncernen och även tidigare från McKinsey och Siemens.

– Jag är oerhört glad över förtroendet att få leda SPP Tech. Vi har genomfört en digital transformation som fundamentalt förflyttat SPP de senaste åren. Nu ska vi göra nästa resa där vi som techbolag utnyttjar befintlig och ny teknologi för att driva kundnöjdhet och tillväxt. Vi kommer löpande pröva nya idéer och vidareutveckla de som fungerar. Samtidigt ska vi slå vakt om den stabila drift som är avgörande för våra kunder och oss, säger Monika Rappe.

Platsannonser

Logga in