Annons

Annons

Mazars växer i Skåne

Revisionsbyrån förvärvar redovisningsbyrån Aktiv Ekonomi och stärker därmed sin position i östra Skåne. "Vi ser Simrishamn och östra Skåne som en marknad med många fina företag och därför vill vi stärka upp vår position och bredda vår kundbas i området" säger Marianne Sandén Ljungberg, vd för Mazars i Sverige. 

Mazars förvärvar redovisningsbyrån Aktiv Ekonomi  som är belägen i Simrishamn. 

– Vi ser Simrishamn och östra Skåne som en marknad med många fina företag och därför vill vi stärka upp vår position och bredda vår kundbas i området. Genom förvärvet får vi fler medarbetare med kompetens och erfarenhet av den lokala marknaden och tillsammans med våra kontor i Ystad och Kristianstad täcker vi nu hela Österlen, säger Marianne Sandén Ljungberg, vd för Mazars i Sverige i ett pressmeddelande. 

– En viktig bidragande orsak till att vi tror Aktiv Ekonomi passar oss är att vi vilar på samma värdegrund. Vårt fokus på service, tillgänglighet och närvaro i våra kundrelationer gav utslag i SKIs senaste branschmätning om upplevd kundnöjdhet där Mazars fick höga poäng och en andraplacering. Aktiv Ekonomi arbetar på ett liknande sätt med i regel långa kundrelationer som byggs upp under tid, fortsätter Marianne Sandén Ljungberg.  

Aktiv Ekonomi, är en redovisningsbyrå som grundades 1989. Firman har en stark lokal förankring i östra Skåne och arbetar främst mot ägarledda bolag.

Annons

Annons

– Att nu få vara en del av Mazars, som är en av de större aktörerna, i Sverige och internationellt, gör att vi får mer resurser och kan erbjuda våra kunder ett bredare utbud av tjänster, säger Sebastian Bengtsson från Aktiv Ekonomi, som kommer att leda Simrishamnkontoret, i pressmeddelandet.

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons