SkattNyhet

Max Matthiessen och Aspia i samarbete om skatterådgivning

Max Matthiessen, AspiaMax Matthiessen, Aspia
Jacob Schlawitz, vd och koncernchef Max Matthiessen.
Publicerad
Uppdaterad

Max Matthiessen och Aspia inleder ett samarbete för att erbjuda företagare hjälp med bland annat försäkringar, pensionslösningar och skatterådgivning.

Realtid.se

 

Aspia och Max Matthiessen vill med sitt samarbete underlätta och vara ett stöd för landets företagare så de kan ägna sin tid åt sin kärnverksamhet – affären och kundnyttan. Det framgår av ett pressmeddelande.

Genom att komplettera varandras tjänster och tillhandahålla attraktiva erbjudanden är målsättningen att ge ett mervärde för befintliga och nya kunder.

Annons

–Vi har länge sett ett behov hos våra kunder för kvalificerade tjänster som Aspia erbjuder. Tack vare samarbetet med Aspia kan nu kunderna på ett enkelt sätt få ta del av såväl våra som Aspias tjänster. Ett upplägg som verkligen gynnar våra gemensamma kunder, säger Jacob Schlawitz, vd och koncernchef på Max Matthiessen i en skriftlig kommentar.

Sedan förra våren har Max Matthiessen ett partnerskap med Goldman Sachs Asset Management. Samarbetet innebär bland annat att Max Matthiessens kunder får tillgång till en rad nya globala förvaltningstjänster.

 

Annons
Annons