Fastigheter

Marie Mannholt lämnar Kungsleden

Kommunikations- och marknadschefen Marie Mannholt, som även är medlem i Kungsledens ledningsgrupp sedan 2014, har valt att lämna sin tjänst. 

Publicerad 2019-07-03

Marie Mannholt, kommunikations- och marknadschef och medlem i Kungsledens ledningsgrupp sedan 2014, har valt att lämna sin tjänst. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Marie har genom åren lett ett flertal strategiska transformationsprojekt inom kommunikation, IR, marknadsföring och fastighetskoncept och därigenom bidragit till ompositioneringen av hela bolaget. Hennes kompetens, erfarenhet och inspirerande ledarstil har varit mycket värdefulla och jag beklagar att hon nu väljer att lämna,” säger Biljana Pehrsson, vd, Kungsleden.

Innan Kungsleden kom Marie Mannholt närmast från egen verksamhet som seniorkonsult inom fastighetsutveckling och uthyrning.

– Det har varit både utvecklande och inspirerande att vara med och omvandla Kungsleden till vad det är idag – ett långsiktigt, kundorienterat, högkvalitativt och finansiellt stabilt fastighetsbolag. Kungsleden har gjort en fantastisk resa. Efter fem och ett halvt år känner jag att det är dags för mig att öppna upp för nya utmaningar,” säger Marie Mannholt.

Platsannonser