Annons

Annons

Magnolia Bostad etableras i Göteborg

Niklas Ohldin rekryteras till Magnolia Bostad för att starta upp och ansvara för verksamheten i Göteborgsregionen.

Magnolia Bostad etablerar ett kontor i Göteborg och har därmed rekryterat Niklas Ohldin för att starta upp och ansvara för verksamheten i Göteborgsregionen, enligt ett pressmeddelande.

– Det är fantastiskt roligt att bli en del av den kultur som utmärker Magnolia Bostad. Jag ser att Bolagets affärsmodell har stor potential i Göteborgsområdet och ser framemot att utveckla detta ytterligare, säger Niklas Ohldin.

Bolaget har totalt runt 16.000 boenden i  projektportföljen bestående av hyresrätter, bostadsrätter, vårdboenden och hotell. Flera av Magnolia Bostads projekt finns redan i Göteborgsregionen.  Magnolia Bostad har utöver huvudkontoret i Stockholm även ett kontor i Helsingborg.

Annons

Annons

– Satsningen i Göteborg är ett naturligt nästa steg i att bli Sveriges främsta samhällsutvecklare. Niklas Ohldin kommer med sin erfarenhet och kunskap om Göteborgsregionen att väsentligen bidra till Magnolia Bostads fortsatta utveckling, säger Fredrik Lidjan, verkställande direktör på Magnolia Bostad.

Niklas Ohldin kommer närmast från Stena Bygg där han varit vd under åtta år. Han har även ett förflutet inom Wallenstam, NCC och Wäst-Bygg.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons