Nytt jobb

Lisen Heijbel får chefsroll på CBRE

CBRE har nyligen genomfört en omorganisation och utsett Lisen Heijbel till Head of Capital Markets.

Realtid.se
Uppdaterad 2018-08-22
Publicerad 2018-08-22

I ett pressmeddelande säger Lisen Heijbe, om sin nya roll på bolaget:

– Det är riktigt kul att få möjligheten att leda Capital Marketsteamet till nästa nivå. Vi är ett dymaniskt och kompetent team med 25medarbetare på våra tre kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Jag leder teamet från Stockholm, våra kontor i Göteborg och Malmö är mycket stabila på sina marknader. Vi är ett tätt sammansvetsat team i Sverige med ett erkänt erfaret nätverk med EMEA och våra globala kollegor.”

Samtidigt satsar fastighetsrådgivaren CBRE på ett nytt affärsområde för Mid Cap, en utveckling från Small Cap-satsningen i våras. Lanseringen av Mid Cap skedde i Almedalen i somras och efterfrågan är mycket hög. Kristoffer Nyman-Björnfot leder det nya affärsområdet som är ett skräddarsytt erbjudande för rådgivning av små och medelstora kommersiella fastigheter. Det är ett nytt initiativ men det finns redan stor erfarenhet inom CBRE.

CBRE har en stark global närvaro samt marknadsledande lokal kunskap och erfarenhet. Ett exempel där CBRE är marknadsledande är segmentet Retail inom Capital Markets som leds av Bojan Ticic.

– Det är ett mycket starkt och erfaret transaktionsteam som redan ställt om sig i den nya strukturen tack vare Lisen Heijbels tydliga ledarskap. Detta stärker vår position och affär, både i Sverige och internationellt,  säger CBRE Swedens vd Patrik Kallenvret.

Platsannonser