Juridik

Lindahl slår omsättningsrekord

Advokatfirman Lindahl fortsätter att visa en stark tillväxt. Omsättningen för 2017 var 758 miljoner kronor, vilket innebär att Lindahl återigen sätter nytt omsättningsrekord och ökar med tretton procent från 2016.

Publicerad 2018-02-22

– En omsättning på trekvarts miljard kronor innebär att vi passerar en milstolpe i vår utveckling. Vi kommer använda kraften i vår utveckling för att fortsätta framtidssäkra vår rådgivning så att vi blir en ännu bättre affärsjuridisk partner framöver, säger Christoffer Gramming, styrelseordförande för Advokatfirman Lindahl, i ett pressmeddelande.

I slutet av året (2017) vann Lindahl pris som den advokatbyrå som haft nöjdast klienter under de senaste tio åren. Priset delades ut av undersökningsföretaget Regi som årligen genomför den största undersökningen i branschen.

– Allt vårt arbete börjar hos våra kunniga och engagerade medarbetare. Tillsammans bygger vi en lösning med kapacitet att leverera den bästa rådgivningen till våra klienter på innovativa kunskapsföretag. Våra framgångar visar att klienterna uppskattar detta, vilket förstås är glädjande, säger Christoffer Gramming.

Omsättningen för 2017 innebar en ökning med omkring tretton procent jämfört med föregående år, som även det var ett rekordår för Lindahl. Med närmare 400 medarbetare, vara två tredjedelar är jurister, på sex kontor i landet är Lindahl en av landets största och ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Sedan årsskiftet har redan fler än 25 nya medarbetare rekryterats varav flertalet är kvinnor.

 

Platsannonser