Juridik

Lindahl-avhoppare öppnar ny advokatbyrå

125 före detta medarbetare på Lindahl Stockholm öppnar i dag portarna till advokatbyrån Cirio med fokus på progressiv rådgivning och branschledande arbetsmiljö.

Uppdaterad 2019-01-02
Publicerad 2019-01-02

I dag lanseras den nya advokatbyrån Cirio med särskild spetskompetens inom progressiva områden som förnyelsebar energi, life science och digitalisering. 

Byrån har sitt kontor på Mäster Samuelsgatan 20 och består av 125 medarbetare som tidigare arbetade vid Advokatfirman Lindahl i Stockholm.

Cirio skriver i ett pressmeddelande att man inte bara vill vara en juridisk rådgivare av högsta kvalitet utan också en betrodd långsiktig affärspartner. “För att kunna leverera det är en av våra viktigaste uppgifter att skapa en branschledande arbetsmiljö för våra medarbetare utifrån vad morgondagens talanger efterfrågar.”

– Vi vill vara ledande i utvecklingen av nya tankesätt och ny kunskap kring hur spelreglerna i samhället påverkas av att många områden är föremål för disruptiv förändring. Det är så vi ska leverera ett särskiljande värde till dem som är viktigast för oss: våra klienter och våra talanger, säger David Frydlinger, Managing Partner för Cirio.

Platsannonser

Logga in