FinansNyhet

Linda Rosing i miljon- kontrakt med porrjätte

Publicerad

Linda Rosing har skrivit på ett miljonkontrakt med porrjätten Private. Det skriver Expressen.

Realtid.se

Tanken är hon ska göra en kalender, medverka i en rad nakna och sensuella filmer och vara deras ansikte utåt i Skandinavien. Enligt uppgifter till Expressen så handlar det om ett flerårigt kontrakt värt miljoner.

– Alla får ta ansvar för sig själva, jag gör det som känns rätt för mig. Och Private är mer än så, de säljer till exempel också kläder och smycken, säger Linda Rosing till Expressen.

I morgon flyger Linda Rosing ner till den stora filmfestivalen i Cannes där hon under två dagar ska skriva kontrakt med den internationella porrjätten Private och dess chef Berth Milton.

Annons

– Vi har fört diskussioner sedan i vintras, Berth låter jättetrevlig på telefonen. Givetvis ser jag det här som en stor chans att slå internationellt, säger Linda Rosing till Expressen.

Det första uppdraget för Private blir att spela in en helnaken och sensuell film som ska visas i mobiltelefoner, Hon ska också modella för en kalender.

– Det är inte så att jag ska göra porrfilmer. Det skulle jag aldrig göra. Jag visar inte mer än jag gjort vid tidigare utvik. Jag har tänkt igenom det här ordentligt och diskuterat det med Fadde och min familj. Det är okej med dem så länge jag tycker att det känns rätt.

Annons

– Men jag måste se om mitt hus, jag har barn att försörja, säger Linda Rosing till Expressen.

Annons