Annons

Annons

LeoVegas rekryterar CFO med SEB-bakgrund

LeoVegas rekryterar Stefan Nelson, med bakgrund inom SEB, som ny CFO.

Stefan kommer närmast från en roll som Director inom SEB Corporate Finance, och tillträder den 22 augusti i år i samband med att Viktor Fritzén träder in i sin nya roll som Senior Advisor, skriver Leo Vegas i ett pressmeddelande.

Stefan Nelson har nästan 20 års erfarenhet inom finans och ekonomi, bland annat som aktieanalytiker av spelsektorn, vilket medför en god kunskap om branschen som helhet, från de större trenderna till den operativa verksamheten och produkten.

Detta i kombination med en bred erfarenhet inom M&A kommer göra Stefan till en nyckelspelare för LeoVegas framöver, säger Gustaf Hagman, VD och Koncernchef LeoVegas Mobil Gaming Group:

Annons

Annons

– Jag är extremt glad att kunna rekrytera Stefan Nelson som ny CFO till LeoVegas. Med sin djupa kompetens inom finans, ekonomi samt känsla för både business och spelindustrin i kombination med att under lång tid varit Sveriges vassaste spelanalytiker, så blir Stefan ett tillskott till ledningsgruppen och min högra hand. Stefans breda och djupa kunskap inom M&A kommer också komma oss till godo framöver. Vidare letade jag efter en person som har ett unikt gehör för siffror och förmågan att se dem i rätt sammanhang. Den gåvan har Stefan.

Stefan Nelson kommenterar:

– Jag tycker att det ska bli oerhört stimulerande att börja arbeta på LeoVegas, ett av de snabbast växande bolagen på Stockholmsbörsen. I egenskap av min roll på SEB var jag med och ledde LeoVegas börsnotering 2016, och känner bolaget och ledningsgruppen väl sedan dess. LeoVegas har på ett imponerande sätt uppnått en ledande position i en stor och snabbrörlig bransch som fortfarande befinner sig i en tidig utvecklingsfas. Jag är djupt imponerad av bolagets unika företagskultur som är den kanske viktigaste förklaringen till dess framgångar, och ser fram emot att vara med och bidra på den fortsatta tillväxtresa som Gustaf och hans team stakat ut för framtiden, säger Stefan Nelson.

 

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons