Nytt jobb

Lars Pettersson får chefsroll på Storebrand

Lars Petterson blir ny försäljningschef för Storebrand Kapitalförvaltning i Sverige. Han har tidigare bland annat arbetat på Öhman och Nordea.

Uppdaterad 2017-08-22
Publicerad 2017-08-22
Lars Petterson. Foto: Storebrand

Det framgår av ett pressmeddelande.

Lars Petterson är i dag institutionell säljare och rådgivare på Storebrand Kapitalförvaltning, men blir nu istället försäljningschef på samma bolag för att stärka dess position på den svenska marknaden.

Lars Pettersson har tidigare bland annat arbetat med försäljning på Öhman och Nordea. Han har även varit verksam som konsult inom hållbara investeringar.

– Vår kapitalförvaltning är en fantastisk plattform för långsiktigt värdeskapande som erbjuder allt ifrån indexnära aktieförvaltning till smart beta och aktivt förvaltade Delphifonder och räntefonder. Vi har haft en mycket positiv utveckling inom alla produktområden de senaste åren och jag ser att vi har stor potential att växa ytterligare. Vårt fokus på hållbarhet har varit helt avgörande för de senaste årens framgång och intresset ökar hela tiden. En position vi ska bygga vidare på när vi nu tar nästa steg, säger Lars Petterson, i en kommentar.

Platsannonser

Här är finansbolagen och advokatbyråerna som har fått mest i coronastöd
118 miljoner fördelades i branschen. Läs kommentarerna från de som fick mest.

Logga in