Bank

Landshypotek Bank samarbetar med Säkra

Landshypotek Bank inleder nu ett samarbete som ger bankens kunder tillgång till livförsäkringar genom försäkringsförmedlaren Säkra.

Publicerad 2018-04-04

Sedan hösten 2017 är Landshypotek ny som bolånebank för landets husägare. Nu inleder banken också ett samarbete med Säkra för att genom försäkringsförmedlaren kunna erbjuda livskydd till sina kunder, skriver banken i ett pressmeddelande.

– En livförsäkring ger en bra grundtrygghet för efterlevande att exempelvis kunna bo kvar i huset vid ett dödsfall. Hos Säkra kan våra kunder både få hjälp med frågor och att teckna livförsäkringsavtal. Vi är glada att vi nu inlett ett samarbete som ger kunderna ytterligare möjligheter, säger Catharina Åbjörnsson Lindgren, privatmarknadschef på Landshypotek Bank.

Säkra är en av Sveriges största fristående kedjor inom försäkringsförmedling, fondplacering och finansiell rådgivning. Hos samarbetspartnern Säkra kommer bankens kunder att kunna teckna livförsäkringar och få hjälp med frågor kring ämnet både digitalt och på lokala kontor runt om i landet.

– Trygga avtal blir en trygghet både för sig själv och sina nära och kära. Vi hoppas med möjligheterna som kunderna har med vårt nya samarbete att kunna bidra med såväl trygghet som nytta och enkelhet för våra kunder, säger Johan Asklund, företagsmarknadschef på Landshypotek Bank.

– Vi är väldigt glada över förtroendet att få hjälpa Landshypotek Banks kunder runt om i Sverige att öka den ekonomiska tryggheten, säger Peter Uvelid, vd på Säkra.

Platsannonser