Annons

Annons

Kungsleden förstärker organisationen

Kungsleden utvecklar och förstärker sin organisation med nya enheter och nya medarbetare. Man förstärker med Frida Stannow Lind, Mattias Bergström, Tina Lindh samt Arne Pellas.

Frida Stannow Lind blir chef för den nyinrättade affärsutvecklingsavdelningen. Frida kommer i sin nya roll som affärsutvecklingschef att i nära samarbete med vd och fastighetscheferna arbeta för att maximera fastigheterna och projektens lönsamhet samt att identifiera, utveckla och implementera nya tjänster och produkter som kunderna efterfrågar.

Till den nyinrättade teknikavdelningen har Mattias Bergström rekryterats till teknisk chef. Mattias tillträder sin tjänst i september och kommer närmast från AMF Fastigheter där han jobbar som teknisk förvaltare och samordnare.

För att hålla fortsatt hög takt inom fastighetsutvecklings- och projektverksamheten har organisationen förstärkts med Tina Lindh som ansvarig fastighetsutvecklare i Göteborg och Malmö samt Arne Pellas som projektchef i Stockholm och Mälardalen. Tina kommer närmast från Castellum i Malmö där hon har haft rollen som projektledare. Arne Pellas har en lång erfarenhet som beställare av kommersiella projekt och kommer närmst från CM projekt där han arbetat som projektledare. Båda tillträdde sina tjänster i början av april 2018.

 

Annons

Annons

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons