Annons

Annons

Kredithanterarna blir Opus Capita

Finska bolaget förvärvade nyligen Kredithanterarna.

Finska Opus Capita – som erbjuder påminnelse- och inkassohantering åt sina kunder – har nyligen förvärvat svenska bolaget Kredithanterarna som nu omprofileras i syfte att bredda tjänsteerbjudandet. Kredithanterana byter också namn till Opus Capita.

– Vi är glada över att Kredithanterarna är en del av Opus Capitas organisation och varumärke. Med kravhantering är vårt erbjudande inom order-to-cash komplett. De nya tjänsterna fyller de luckor som har efterfrågats av våra kunder i processhanteringen, säger Andreas Wallin, Director O2C Presales, Product Management, OpusCapita.

Annons

Annons

Kredithanterarens kravhantering ska ingå i Opus Capitas order-to-cash modell. Modellen är en automatiserad och integrerad lösning för processen från kundorder till slutligt mottagande av likvida medel.

– Att vi är en del av Opus Capita ser vi som en win-win situation. Framförallt ökar vår styrka med tillgången till nya produkter som ligger i linje med kundens efterfrågan. Med våra gemensamma resurser blir vi en aktör att räkna med inom flera olika segment, säger Jimmy Wecklauf, vd för Kredithanterarna AB.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons