Karriär & ledarskapNyhet

KPMG värvar hållbarhetsexpert från Finansinspektionen till ESG-teamet

Moa Cedhamre, KPMG Moa Cedhamre, KPMG
Moa Cedhamre, KPMG Foto: KPMG
Publicerad
Uppdaterad

Moa Cedhamre ansluter till KPMG och får en ledande roll i bolagets ESG-team.

Realtid.se

KPMG rekryterar hållbarhetsexperten Moa Cedhamre från Finansinspektionen där hon varit internationell samordnare med fokus på IOSCO och ISSB. Moa Cedhamre får en central roll i den fortsatta utvecklingen av KPMG:s hållbarhetsrådgivning i Sverige och övriga länder. Hon tillträder sin nya roll 2 maj.  

– Jag ser väldigt mycket fram emot att få bidra till KPMG:s vision att vara en ledande rådgivare inom hållbarhetsområdet. KPMG är på en spännande resa och det här är en unik möjlighet för mig att tillsammans med mina nya kollegor få vara med och forma och leda utvecklingen. Hållbarhet ligger i dag högt upp på agendan vilket innebär stora utmaningar men även nya möjligheter för organisationer i alla branscher. Det ska bli intressant att träffa olika kunder och vara med och utveckla deras verksamheter, säger Moa Cedhamre, i en presskommentar.

– Jag är otroligt glad att få välkomna Moa till KPMG. Hon är lite av en drömrekrytering och får ett tungt ansvar i att visa vägen mot att förbereda marknaden för den kommande IFRS ISSB-standarden. Vi gillar att Moa kommer från ett internationellt arbete där hållbarhet skall giftas ihop hos många olika aktörer och hon blir med den kompetensen och erfarenheten ett mycket starkt tillskott i vårt team, säger Marie Baumgarts, Partner och ansvarig för hållbarhetsrådgivningen på KPMG i Sverige.

Annons
Annons