Skatter

KPMG utses till Sveriges bästa skatterådgivare

För andra året i följd utnämns KPMG till ”Sweden Tax Firm of the Year” av tidskriften International Tax Review (ITR). I kategorin "Transfer Pricing Firm of the year" hämtade Deloitte hem priset.

Uppdaterad 2017-05-19
Publicerad 2017-05-19

European Tax Awards har anordnats årligen sedan 2005, med syftet att uppmärksamma Europas ledande skattekonsulter. KPMG och de andra vinnarna tog emot sina utmärkelser under en prisceremoni i London på torsdagskvällen.

– Vi är självklart otroligt glada och stolta! Det här priset delas ut till den firma som har jobbat med de mest kvalificerade transaktionerna på marknaden det senaste året. Att KPMG vinner igen beror på att vi fortsätter att utvecklas, att vi har oerhört kompetenta medarbetare som vunnit kundernas förtroende och att vi har jobbat med några riktigt stora och komplicerade transaktioner. Det här känns jättekul och visar att vår hållbara rådgivning har givit resultat, säger Tina Zetterlund, chef för Skatt på KPMG, i ett pressmeddelande
KPMG vann i hård konkurrens med EY, Deloitte och Svalner.

Bolagens rådgivning bedömdes utifrån transaktionsstorlek, innovation och komplexitet. De två sistnämnda kriterierna granskar huruvida rådgivningen är nytänkande och ger mer än de givna och traditionella svaren, framförallt om de bedömda uppdragen innehållit särskilt utmanande, komplexa och unika skattefrågor.

– Jag vill ta tillfället i akt att tacka alla våra kunder för det förtroende vi har fått under det senaste året. Det är oerhört spännande och utvecklande att få jobba tillsammans med er. Jag är också så otroligt stolt över alla våra medarbetare som sliter hårt och är det självklara valet på marknaden varje dag, avslutar Tina Zetterlund.

I kategorin "Transfer Pricing Firm of the year" hämtade Deloitte hem priset i konkurrens med KPMG, EY och PWC.

Platsannonser