IT

KPMG och Dell Boomi i it-samarbete

Tillsammans ska de sälja nyutvecklad molnbaserad it-plattformar. "Äldre it-arkitektur klarar inte kraven på ökad hastighet, kvalitet och höga datavolymer", menar Jerry Iacouzzi som är ansvarig för KPMG:s Digitala Enablement Network i USA.

Uppdaterad 2017-11-10
Publicerad 2017-11-10

– De flesta företag satsar på att använda molntjänster efter att de har märkt att deras nuvarande infrastruktur inte fungerar. Äldre IT-arkitektur klarar helt enkelt inte kraven på ökad hastighet, kvalitet och höga datavolymer. Eftersom marknaden kräver förändring kunde företagsalliansen inte kommit mer lägligt, Iacouzzi menar att ”Boomis marknadsledande plattformstjänst kombinerat med våra integrationsmöjligheter ger inte bara kunden en teknisk lösning, utan ett helt nytt tillvägagångssätt, säger Jerry Iacouzzi är ansvarig för KPMGs Digitala Enablement Network i USA, i en kommentar.

För att underbygga sina säljargument har Boomi låtit ta fram en rapport. I den svarade 87 procent att it-integrationen är dålig. Den leder till skenande kostnader, förseningar, samt dåliga samarbeten och försämrad effektivitet, uppgav deltagarna. 74 procent av tillfrågade CIO:s lyfte fram bra integration som avgörande för att behålla konkurrenskraft framöver.

– Digital transformation kan bli ett problem när föråldrad it har adderat komplexitet och risk inför en migration”. Tavolaro fortsätter: ”Detta är ett problem som alliansen löser genom att erbjuda ett sätt att modernisera applikationer och leverera nya datakällor. Samtidigt är lösningen flexibel för att snabbt kunna möta kundförväntningar och ta itu med nästan vilket integrationsscenario som helst, säger David Tavolaro, vice president av global företagsutveckling av Boomi, i en kommentar.

Platsannonser