Tina Zetterlund. Foto: Olof Ehrs
Skatter

KPMG bäst igen på skattefrågor

KPMG får priset The Swedish Tax Firm of  the Year Award, ett pris som delas ut av International Tax Review (ITR). 

Uppdaterad 2020-05-26
Publicerad 2020-05-25

Tina Zetterlund vinner dessutom det ärofyllda priset som EMEA Tax Practice Leader of the year.

– Fantastiskt hedrande och roligt, och i dessa tider en extra boost och erkännande för alla kunniga medarbetare jag har äran att leda, säger Tina Zetterlund, Head of Tax & Legal på KPMG i en skriftlig kommentar.

KPMG vann i hård konkurrens från övriga Big 4, advokatbyråer samt andra nischade skatterådgivare. Dessutom prisades Tina Zetterlund för sitt ledarskap, genom utnämningen EMEA Tax Practice Leader of the year, det vill säga årets ledare i branschen i hela EMEA-området.

– Det är otroligt stort. Att för femte året i rad hamna i topp nationellt är ett kvitto på att vi närmar oss vår vision – att vara det självklara valet för såväl medarbetare som kunder. Att dessutom utses till årets ledare är självklart fantastiskt smickrande, säger Tina Zetterlund.

Vad är nyckeln bakom KPMG Sveriges framgångsrika skatteteam?
– En viktig aspekt är vårt driv att alltid utvecklas, till exempel när vi tar fram digitala lösningar som Korus och Nirus, med syftet att underlätta för våra kunder. Men det är teamet som är vår nyckel – ett sammansvetsat och oerhört kompetent team som trivs i KPMG-kulturen och som brinner för våra kunder och för de materiella skattefrågorna.

International Tax Review har bedömt bolagen utifrån bland annat transaktionsstorlek, innovationsförmåga och komplexitet.

Vad händer för Sveriges vassaste skattekonsulter i det rådande läget?
– Vi har fullt upp! Skatter och legala frågor är alltid aktuella, och vi fortsätter stötta både befintliga och nya kunder kring de utmaningar som uppstår i spåren av covid-19, både på uppdragsbasis men också genom att informera och dela relevant kunskap via till exempel webinar, nyhetsbrev och sociala medier. För att snabbt kunna anpassa oss till nya förutsättningar är ett agilt förhållningssätt nu viktigare än någonsin.

Här kan du läsa en Realtids karriärporträtt av Tina Zetterlund>> ”Jag är en tävlingsmänniska av rang”

 

Platsannonser

Här är finansbolagen och advokatbyråerna som har fått mest i coronastöd
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av näringslivets hjärta; profilerna, pengarna och politiken.

Logga in