Finans

Katarina Stenborg blir vice vd för Fundedbyme

Fundedbyme har utsett Katarina Stenborg till vice vd för koncernen.

Uppdaterad 2019-10-01
Publicerad 2019-10-01

Efter genomförd konsolidering mellan Fundedbyme AB och Laika Consulting AB har bolaget utsett Katarina Stenborg till vice vd för Fundedbyme-koncernen.

Katarina Stenborg kommer närmast från Laika Consulting där hon var operativ chef och vice vd.

Hon har även närmare 15 års erfarenhet från finansmarknaden via sina anställningar på Nasdaq OMX och Carnegie Investment Bank.   

– Jag är glad och stolt över att få möjlighet att bidra till att Fundedbyme:s fortsatta utveckling. Min kompetens inom strategisk rådgivning, emissionskampanjer och kapitalanskaffning kan komma koncernen till stor användning. Jag ser fram emot att få arbeta med alla kunniga och engagerade medarbetare, säger Katarina Stenborg.  

Fundedbyme skriver att bolaget "ser goda förutsättningar för fortsatt tillväxt då allt fler intresserar sig för koncernens tjänster inom Investor Relations, emissionsmarknadsföring och Equity Crowdfunding samtidigt som bolaget har ett fortsatt starkt marknadsläge".   

– Katarina är en mycket driven person som kommer att stärka hela Fundedbyme i sin nya roll. Nu när koncernen är noterad och bolaget träder in i en ny fas där fokus läggs på kostnadskontroll och försäljning i syfte att visa vinst i noterad miljö, är vice VD-rollen central. Våra ambitioner och förväntningar är stora. Katarinas engagemang sedan förvärvet av Laika har imponerat på styrelsen och övrig ledning, säger Daniel Daboczy, koncernchef och vd.  

Platsannonser